Upis na jesenji semestar u Skandinavskom kutku!

Nova školska godina je počela i školarci su već uveliko u svojim klupama. Vreme je da se i vi vratite u školske klupe ali ovoga puta kao učenici škole jezika Skandinavskog kutka. Sa naših časova sigurno nećete poželeti da pobegnete.

Jesenji semestar u našoj školi, koja se sada nalazi na novoj lokaciji u Dalmatinskoj 19, počinje 19./20. septembra a nastava će se održavati u sledećim terminima:

  A1 A2 B1 B2

Švedski

Ponedeljak 17:30
Sreda 19:30
Utorak 17:30
Četvrtak 19:30
Ponedeljak 19:30
Sreda 17:30
Utorak 19:30
Četvrtak 17:30
 


A1


A2


B1

 

Norveški

Utorak 17:30
Četvrtak 19:30
Ponedeljak 17:30
Sreda 17:30
Utorak 19:30
Četvrtak 17:30
 

 

Za danski u ponudi imamo individualne i dualne časove, a ukoliko se javi dovoljan broj zainteresovanih spremni smo da organizujemo i grupne kurseve.

Cena A i B kurseva jezika je 60 evra mesečno. A1 i A2 kursevi traju po 3,5 meseca (28 časova) i ukupna cena jednog kursa je 210 evra u dinarskoj protivvrednosti. B1 i B2 kursevi traju 4 meseca (32 časa) i ukupna cena kursa je 240 evra u dinarskoj protivvrednosti.

Ukoliko uplatite ceo kurs odjednom, ostvarujete popust od 10%. U cenu kursa uračunate su knjige, materijali, kao i korišćenje naše biblioteke, filmoteke i učešće u dodatnim aktivnostima.

Prijavu na kurseve, kao i detaljnije informacije možete dobiti putem telefona: 0605994595 ili putem mejla: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Programi naših kurseva su koncipirani u skladu sa programima odgovarajućih kurseva u Skandinaviji i koristi se ista literatura. Ukoliko planirate da se preselite u Skandinaviju zbog posla ili školovanja ili ste jednostavno ljubitelj skandinavske kulture naša škola je pravo mesto za vas. Svaki kurs koji završite kod nas moći ćete bez problema da nastavite i u Skandinaviji. Uostalom, nije vam ni potreban poseban razlog da počnete sa učenjem novog jezika. Naučno je dokazano da je učenje novog jezika najbolja vežba za mozak, pa zašto da taj jezik ne bude upravo neki od skandinavskih jezika.

Novi jezik vam otvara vrata ka jednom potpuno novom i uzbudljivom svetu i brojne nove mogućnosti.

Kod nas je učenje jezika pre svega zabavno i fokus nije na suvoparnom učenju gramatike već na prirodnom usvajanju jezika i njegovoj primeni u svakodnevnim životnim situacijama. Mi smatramo da su jezik i kultura nerazdvojni, tako da ćete se u našoj školi osim sa jezikom upoznavati i sa kulturom i vrednostima Švedske, Norveške i Danske. Imaćete prilike da naučite puno toga ali i da se upoznate sa izvornim govornicima na specijalnim druženjima koja organizujemo za naše učenike.

Na kurseve skandinavskih jezika polaznici se upisuju prilikom posete Skandinavskom kutku. Prijava za kurs važi tek nakon izvršene uplate i pre toga polaznik nema zagarantovano mesto na izabranom kursu.

Predznanje polaznika utvrđujemo na osnovu pismenog testa i razgovora. Na kurs skandinavskih jezika polaznici se mogu upisati direktno, bez utvrđivanja nivoa znanja, ukoliko ne poseduju nikakvo predznanje ili ukoliko su prethodno kod nas pohađali kurs švedskog, norveškog ili danskog jezika.Test za utvrđivanje nivoa znanja je besplatan.

Po završetku kurseva, svi polaznici koji polože test dobijaju sertifikat.

Ukoliko želite da se upoznate sa nama i čujete nešto o iskustvima naših učenika pridružite nam se na čajanci koju organizujemo u našim prostorijama u Dalmatinskoj 19 u petak 15. septembra u 18:30.

Realizaciju projekta "Nordijska čitaonica" finansijski je podržala ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu www.norveska.org.rs