Kurs osnova švedskog jezika

kurs svedskog sr

Skandinavski kutak sa zadovoljstvom predstavlja novu stavku u svom mesečnom programu: kurseve osnova nordijskih jezika! U septembru počinjemo sa švedskim! 

Zainteresovani ste da naučite švedski jezik, a niste sigurni da je to za Vas? Onda se pridružite našem kursu osnova švedskog jezika i saznajte!

Svake večeri tokom nedelju dana držaćemo jednočasovna predavanja iz švedskog jezika. Prećićemo osnove, vežbati izgovor i što je najvažnije – mnogo se zabaviti!

Do kraja te nedelje steći ćete osnovna znanja o tome kako švedski jezik zvuči, moći ćete da sastavite jednostavne rečenice,a nadamo se da ćete se puno smejati, pa čak steći i nova prijateljstva.

Niste u obavezi da prisustvujete svakom času, ali Vam savetujemo da dođete na svaki, jer će biti mnogo lakše da pratite kurs.

Pošto očekujemo veliku zainteresovanost za pohađanje kursa, molimo Vas da nam pošaljete e-mail (na adresu Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.) i obezbedite svoje mesto što pre,a najkasnije do ponedeljka 14/09). 

Predavači će biti Milica Nikolić i Lena Maričić iz Skandinavskog kutka.

Kurs je besplatan.

Dobrodošli!
Välkomna!

Realizaciju projekta "Nordijska čitaonica" finansijski je podržala ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu www.norveska.org.rs