Kako da pristupite onlajn katalogu naše biblioteke

Trenutno imamo oko 900 knjiga koje su Vam na raspolaganju u našoj Nordiskoj biblioteci. Evo i kratkog opisa, kako da pristupite i da pretražite naš onlajn katalog.

Ukoliko želite da pogledate naš katalog, pratite link koji se nalazi ispod.
http://www.librarything.com/catalog/Scandinavian_corner

Katalog pretražite u polju "Search this library" koje se nalazi u gornjem desnom uglu.

lib1

Postoji mogućnost pretrage prema autoru, naslovu ili oznaci. Oznake koje trenutno imamo su Norsk (Norveški), Svenska (Švedski), Suomi (Finski), Dansk (Danski), Srpski i Children's book (Dečije knjige- za one koji žele nešto jednostavno za čitanje).

lib2

Ako kliknete na knjigu i nakon toga na 'book details' i skrolujete nadole, možete pročitati opis knjige na originalnom jeziku.

lib3

lib4

Naš katalog se konstantno ažurira. Imajte u vidu da neki naslovi još uvek nisu registrovani u našem onlajn katalogu i da neke knjige nemaju oznake ili opise još uvek. Zahvaljujemo Vam se na strpljenju i radimo na tome da sve knjige budu pravilno registrovane u najkraćem mogućem roku.

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi naših knjiga ili online kataloga, slobodno nam pošaljite mejl ili posetite našu biblioteku.

Realizaciju projekta "Nordijska čitaonica" finansijski je podržala ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu www.norveska.org.rs