Skandinavski kutak okuplja volonterski tim za 2019. godinu!

 

FOOTER1

 

Ukoliko ste komunikativni, kreativni i odgovorni, poštujete rokove, otvoreni ste za sticanje novih znanja, a želite još bolje da upoznate egzotične severnjačke kulture, ili mislite da o njima već dovoljno znate, ali biste da to znanje iskoristite na odgovarajući način, pozivamo vas da postanete deo našeg tima!

Naši volonteri su mnogo više od volontera, jer zagovaramo tezu da su u timu svi članovi jednaki, a konačan proizvod rada jeste rezultat sinergije saradnika! Volonterski program podrazumeva učešće i pomoć u organizovanju naših programskih aktivnosti (ćaskaonice, književne večeri i promocije, kvizovi, debatni program i tribine), pisanje i prevođenje članaka o vestima i kulturnim fenomenima iz Skandinavije, intervjue sa eminentnim poznavaocima nordijskih kultura. Volonterski angažman uključuje da možete da izdvojite pet do deset sati nedeljno, tokom kojih ćete unaprediti svoje veštine i steći nova znanja o nordijskim zemljama, menadžmentu u kulturi, pisanju projekata, kao i radu u nevladinoj organizaciji. Po završenom volonterskom stažu, kandidati dobijaju potvrdu o volontiranju.

Prioritet u selekciji imaju kandidati koji su trenutno na osnovnim studijama, a naročito treća, četvrta ili apsolventska godina. Poželjno je, ali nije obavezno, iskustvo u radu na projektima u oblasti kulture, i/ili omladinskom aktivizmu.

Pozicije za volontiranje koje su otvorene:

•          asistent u koordinisanju programskih aktivnosti Skandinavskog kutka (3 mesta)

•          asistent u vođenju i održavanju društvenih mreža (1 mesto)

•          dopisnik Skandinavskog kutka (3 mesta)

•          lektor (1 mesto)

  •         fotograf (1 mesto)

Da biste se prijavili na konkurs, potrebno je da nam dostavite CV i motivaciono pismo u kome ćete navesti za koju poziciju se prijavljujete i kako vidite sebe u Skandinavskom kutku. Po završenom užem krugu selekcije, kandidati će biti pozvani na individualni razgovor. Prijavna dokumentacija šalje se na: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. do 20.03.2019. godine.

FOOTER1 1

Realizaciju projekta "Nordijska čitaonica" finansijski je podržala ambasada Kraljevine Norveške u Beogradu www.norveska.org.rs