Vreme je za upis u novi semestar naše škole skandinavskih jezika!

 

Vreme je za upis u novi semestar naše škole skandinavskih jezika!

 

viber image 2021 02 01 10 59 06

 

Upis traje od 1. do 7. 02. 2021. godine i napominjemo da će kompletna nastava biti organizovana onlajn. U ovom semestru u ponudi imamo sledeće kurseve:

 

ŠVEDSKI A1                                              NORVEŠKI A1
ŠVEDSKI A2                                              NORVEŠKI A2
ŠVEDSKI B1                                                                      
ŠVEDSKI B2 (samo jedno mesto)                                   

 

Za danski jezik u ponudi imamo individualne i dualne časove, a ukoliko se javi dovoljan broj zainteresovanih spremni smo da organizujemo i grupne kurseve.

 


Vrlo smo ponosni na činjenicu da je za nepune četire godine kroz našu školu jezika prošlo više od 250 polaznika. Trudimo se da učenje jezika bude, pre svega, zabavno i fokus nam nije na suvoparnom učenju gramatike, već na prirodnom usvajanju jezika i njegovoj primeni u svakodnevnim životnim situacijama. Mi smatramo da su jezik i kultura nerazdvojni, tako da ćete se u našoj školi osim sa jezikom upoznavati i sa kulturom i vrednostima Švedske, Norveške i Danske. Imaćete prilike da naučite puno toga, ali i da se upoznate sa izvornim govornicima na specijalnim druženjima koja organizujemo za naše učenike.

 


Programi naših kurseva koncipirani su u skladu sa programima odgovarajućih kurseva u Skandinaviji i koristi se ista literatura. Ukoliko planirate da se preselite u Skandinaviju zbog posla ili školovanja ili ste jednostavno ljubitelj skandinavske kulture, naša škola je pravo mesto za vas. Svaki kurs koji završite kod nas moći ćete bez problema da nastavite i u Skandinaviji. Uostalom, nije vam ni potreban poseban razlog da počnete sa učenjem novog jezika. Naučno je dokazano da je učenje novog jezika najbolja vežba za mozak, pa zašto da taj jezik ne bude upravo neki od skandinavskih jezika.

 


Cena kurseva za grupnu nastavu:


                 Cena za A1 nivo je 210 eur u dinarskoj protivvrednosti. Kurs traje 28 časova po 90 minuta (oko tri i po meseca)
                 Cena za A2 nivo je 210 eur u dinarskoj protivvrednosti. Kurs traje 28 časova po 90 minuta (oko tri i po meseca)
                 Cena za B1 nivo je 240 eur u dinarskoj protivvrednosti. Kurs traje 32 časova po 90 minuta (oko četiri meseca)
                 Cena za B2 nivo je 240 eur u dinarskoj protivvrednosti. Kurs traje 32 časova po 90 minuta (oko četiri meseca)

 

** Plaćanje se vrši putem žiro računa na četiri mesečne rate. Časovi se održavaju dva puta nedeljno po 90 minuta, radnim danima posle 17h. Knjige i materijale za učenje obezbeđujemo mi. Po završetku kurseva, svi polaznici koji polože test dobijaju sertifikat


Prijavu na kurseve, kao i detaljnije informacije možete dobiti putem telefona: 0605994595 ili putem imejl adrese: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

Prijava za kurs važi tek nakon izvršene uplate i pre toga polaznik nema zagarantovano mesto na izabranom kursu. Stojimo vam na raspolaganju za sva vaša pitanja i nedoumice.

 

DOBRODOŠLI! VÄLKOMMEN! VELKOMMEN!

 

Kursevi jezika